Autor: 021.rs

Novi Sad
29.12.2017.
15:15 > 16:59
Hitna pomoć je danas dobila na korišćenje četiri nova vozila, koja su plaćena iz budžeta grada.
  • Hitnjak

    30.12.2017 18:20
    @Luka
    Niko nije zaboravio Hitnu jer je njih 30-tak sinoc jelo i pilo na Djavi.Sve sami SNS kadrovi i Sremskokarlovcani ko je tebi kriv sto nisi clan i lojalan.A sto se tice plata ne rade svi za bednu platu ali opet ko im je kriv sto nisu clanovi i podobni.Koliko njih dolazi na posao i ne radi nista,koliko njih setka po Vrsackoj,koliko njih parkira Urgentno vozilo ispred Vrsacke i ne radi nista.Ali ko Vam je kriv sto cutite dokle god cutite Vi cete da radite a oni da zaradjuju i naravno da je to u interesu gradjana jer gradjani nemaju pojma da bar 2 ekipe najmanje u smeni ne radi.
  • Nervirach

    30.12.2017 12:53
    Da li je jos uvek uslov za zaposljene clanstvo u DSS-u? Prestali su da postoje.
  • Gliša

    30.12.2017 00:50
    Hitna je pre 3 meseca spasila život mojoj sestri , a dva dana nakon toga i mom komšiji na Limanu 4.
    Ko je kome dužan tada niko nije pitao, i zato cenimo ljudski faktor i brigu.
  • Hate

    29.12.2017 22:28
    Valjda ce sad Hitna pomoc da reaguje na vreme....te bahatosti i osionosti u zivotu nisam videla.Kad vam ljudski zivot bude vazniji od litre benzina uvazavacemo vas!
  • Luka

    29.12.2017 21:25
    Kad smo već kod hitne
    Kažite gradonačelniku da služba koja je servis grada i čuva vam socijalni mir nije dobila ni platu, da se nije setio hitne kad je delio pomoć radnicima parking servisa,vodovoda i ostalih službi,da iz hitne ode ili uskoro odlazi većina kvalifikovanog srednjeg kadra,da se raspita za koju bedu rade lekari u hitnoj,ako ga zanima.I pozdravite ga puno od radnika hitne,a ne samo .sindikata.
  • Sover

    29.12.2017 17:20
    istina
    Sve je lepo ali zasto se krije da nisu podeljene plate,zasto se krije o kradji preko rezervnih delova i smeni sefa garaze,kome je direktor kum.Zasto se krije da se zaposljavaju laboranti,fizioterapeuti da rade sa pacijentima iako za to nisu kvalifikovani,posebno je strasno jer rade sa malom decom na pedijatriji....Objavite ovo ako smete i molimo svi boga da niko od dece ne strada,ko ce onda biti odgovoran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna